BEAT REPEAT – 29 september – Acieeed

BEAT REPEAT – 29 september

Zonder Tadao Kikumoto geen Roland TB-303 en zonder Roland TB-303 geen Acid House. Inmiddels is het al 30 jaar geleden dat deze Japanner de machine ontwikkelde. Om dit jubileum meer kracht bij te zetten organiseert Pand14 op 29 september de eerste editie van Beat Repeat. Acid en Rave zoals het hoort.

Dit gaan we doen met een aantal oude rotten in het vak. Onder andere niemand minder dan een van de Nederlandse grondleggers van de Acid House; Quazar.

Het was eind jaren ’80 wanneer Gert van Veen, toen muziekjournalist voor De Volkskrant, voor het eerst in aanraking komt met House. Inmiddels een kwart eeuw later maakt hij het publiek nog steeds blij met zijn Acid House.

Ook Per Meijer, ofwel DJ Per, zal ons terugbrengen naar een goede jaren ’90 rave. Beruchte feesten uit het verleden vallen onder zijn pionierswerk.

Nog zo’n act die je niet mag missen. De Fierce Ruling Diva heeft met hits als “Wipped Kream” en “You Gotta Belive” Nederland op de dancekaart gezet.

Naast deze helden, natuurlijk nog genoeg andere DJ’s die helpen om het feestje van de Roland TB-303 extra mooi te maken.

Kortom de oude platenkoffer wordt geopend, de analoge synth gaat weer aan en we zien jullie 29 september.

PROGRAM >

///// QUAZAR live /////
///// 030303 djs+ live //////
///// PER /////
///// FIERCE RULING DIVA /////
///// GINO LIGHTNER /////
///// CELLIE /////
///// LARS JOHANSSON/////
///// COLD FUSION /////
///// DIABLO live /////
///// TAEKE /////
///// MICHEL BECKS /////

VENUE >

PAND 14 > MUNTBERGWEG 14 > AMSTERDAM
22:00 > 05:00
WWW.P14.NL

TICKETS >

https://shop.ticketscript.com/channel/web2/start-order/rid/VCRL7FTF/language/nl